Du är vad du äter…..

Otaliga är de program som beskriver vad du skall äta och allt som är onyttigt att äta. Allt i syfte att gå ner i vikt. Otaliga är de program som beskriver hur du lagar mat som en mästerkock, bjuder in kända och okända på trerätters.

Men jag säger hej då till matlagnings tv och släng dig i väggen Anna Skipper, eller vad den aktuella bantningsgurun heter för dagen. Det viktiga är inte att vara trådsmal! Det viktiga är att göra jordnära, rättvisa och fria val! 

 

Men när kommer programen som beskriver hur vi skall äta för att må bra och samtidigt värna om miljön och våra  med människor? 

Jo det  programet började redan för 103 år sedan och stavas Centerpartiet! 

 

Matlandet Sverige har alltid legat oss Centerpartister varm om hjärtat,  för oss Centerpartister är det helt naturligt att aldrig ge upp kampen för att stärka matlandet Sverige. 

 

Med hästkött i ett flertal produkter är det många som reagerar. Men hur mycket konserveringsmedel, syntetiska eller adra tvivelaktiga ingredienser ni stoppar i er diskuteras sällan eller aldrig. Jag vill slå ett slag för ett bra val, välj det som är närproducerat!

Att dricka mjölk från Åsa Nybergs kossor, äta lamkorv från Helje gård och en klick smör på potatisen från Bondens marknad gör livet godare! 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.