Personlig Assistans, myter och sanningar!

”Personlig Assistans, myter och sanningar!” var rubriken på ett av Försäkringskassans seminarium under Almedalsveckan. Ett föredrag som handlade om en utveckling av försäkringen och den ökade trygghet som assistansreformen skall ge för den som har behovet samtidigt som reformen bekämpar brott.

Som ni säkert uppmärksammat i Media har det förekommit en hel del oegentligheter där människor försökt lura till sig assistansersättning. Och visst har dom lyckats, men tack och lov bara kortsiktigt. Tack vare it-system och duktiga kontrollutredare har både Göteborgskaninen och pappan som tvingade sin dotter att spela funktionshindrad blivit upptäckt och återbetalningsskyldiga.

Att alla skattebetalare vet att pengarna går till den som behöver hjälp istället för till illvilliga brottslingar som vill roffa åt sig av våra gemensamma resurser är tryggt !

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.