SD är värd att pratas med

Med tystnad om de problem som finns med integration och arbetslöshet för de som är utlandsfödda kommer SD att förutom sina trogna anhängare kamma hem okunskapsröster och missnöjesröster.

Därför uppmanar jag er alla att ställa er på demokratins torg och säga vad du tycker är en bra invandringspolitik, prata om svårigheterna men också lyft allt bra invandringen bidragit med för Sverige och den Svenska modellen. Utan alla Finländare, italienare och polacker som kom och arbetade i industrin på 60-talet hade Sverige inte varit en rik och stark ekonomi idag.

Frågor som diskuteras kan lösas så den flathet det inneburit att våra regerande politiker sysslat med utfrysning och vuxenmobbing mot SD att dom inte pratat om det vi upplever som problem får bara problemen att växa. Har du ett argument så törs du ta en diskussion och vi tar ett steg närmare lösningen. SD är värd att pratas med då argumenten för ett öppet Sverige är tusen gånger fler än ett fattig stängt Sverige där gränsen är stängd för människor pga. deras härkomst.

Men vi måste också diskutera vikten av att värna demokratin och vill vi värna om den måste vi våga bemöta inte bara SD utan också SDs ivrigaste valarbetare, vänster extremisterna. För som det är nu värnar extrem vänstern inte om demokratin och det fria ordet, istället vill dom använda våld för att skrämma SD till tystnad. Det innebär bara att SD får fler sympatisörer så det är direkt kontraproduktivt.

Jag Uppmanar er alla att utnyttja demokratins torg genom att våga prata om de åsikter ni har och att våga stå upp för ett Sverige där vi inte har gränser som stänger ute människor.

Jag uppmanar er också att säga nej vi vill inte ha en vänstervåg som hellre använder våld än demokrati.

Jag uppmanar också er alla att rösta för öppna gränser när ni lägger er röst i årets riksdagsval.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.