Nationaldagsfirande

Nationaldagsfirandet och välkomnande av nya Svenskar välkomnas diskuteras på Kommunfullmäktige. Marie-Louise Rönnmark säger att målet är att göra ett så bra Nationaldagsfirande som möjligt och att relationen med försvarsmakten är god och att försvarsmakten är välkommen att delta på Nationaldagsfirande. Anders Ågren ställer en enkel fråga. Marie-Louise tycker att denna fråga varit en onödig fråga för de har aldrig varit ett problem att Försvarsmakten deltagit.
Sven-Olof Edvinsson säger att den blossande diskussion som uppstått kring Försvarsmaktens deltagande aldrig borde ha blossat upp, han har deltagit i planerandet sedan 92 och under den perioden har de alltid varit delaktiga.

Diskussionen avslutas med att alla välkomnas till Nationaldagsfirandet den 6juni på Gammlia
image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.