Pinsamt är bara förnamnet

Pinsamt och helt förkastligt att Linda Snecker återgår i tjänst under sommaren när riskdagen är stängd för att kamma hem 61 tusen i månaden säger vissa
Pinsamt att det är möjligt säger jag.
Att göra rätt rent lagligt är inte alltid rätt moraliskt.

Ännu mer pinsam är det när Vänsterpartiets politiska företrädare på kommunal nivå beter sig på ett sätt som innebär att de polisanmäls.

Vänsterpartiet skämmer ut sig igen sager visa De är ren sknadal säger Anders

Avgå från ditt uppdrag Daniel Kallós säger jag, kan du inte ta sitt arbetsgivaransvar bör man inte heller företräda folket.

4 kommentarer

 1. Lars P

  Han är väl ungefär den enda politikern som tagit något ansvar för att det i över ett år i Umeå pågått brott mot skollagen och FN:s barnkonvention. Så nej, det är du och resten av de ryggradslösa politikerna i Umeå som borde avgå. 🙂

  • Anna-Karin Kajsa Sjölander (C) (inläggsförfattare)

   Som medmänniska, kommuninnevånare och politiker kan jag aldrig acceptera att en politiker kränker eller trakasserar kommunanställda, oavsett politisk tillhörighet. Som politiker är man ytterst ansvarig för sina handlingar och i min värld ingår inte att trakassera anställda. När de gått så långt att polisen gjort en polisanmälan gentemot en politiker i Vänsterpartiet till följd av dennes uppförande då är det illa. Mycket illa.
   De kommunanställda följer de lagar och regler som gäller för deras uppdrag och om det innebär att avhysa någon från en illegal bosättning så kan och ska inte politiker hindrat någon från att göra sitt jobb.
   Jag såg att Vänsterpartiets gruppledare, Ulrika Edman, hyllade sin partikollega för agerandet och kallar det ”modigt och hedervärt” men för mig och många andra är det oacceptabelt att en politiker i Umeå trakasserar kommunanställda när de gör sitt jobb.
   Att skälla ut kommunanställda, skrika åt dem och kalla dem för ”idiot” är osmakligt och fullständigt oacceptabelt.

 2. Bergis

  Varför ska Daniel Kallos avgå. Han följer ju bara centerns signalpolitik. Kom till Sverige och bli försörjd av skattebetalarna. Eller har Annie Lööf sagt något annat?

  • Anna-Karin Kajsa Sjölander (C) (inläggsförfattare)

   Att som politiker skälla ut en kommunanställda som gör sitt jobb, skrika åt dem och kalla dem för ”idiot” är osmakligt och fullständigt oacceptabelt, därför skall han avgå.

   Och då det gäller Annie Lööf och Centerpartiets hållning till fri rörlighet så bygger det inte på röda bidragssveriges grunder utan på en närodladpolitik där människans egen kraft och vilja att förändra sin situation tas tillvara.

   Du vet Jorden är rund för att de inte skall finnas några gränser 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.