Mångmiljonbedrägeri

Mångmiljonbedrägeriet mot Försäkringskassan är lika mycket ett bedrägeri mot dig som skattebetalare.

Igår kom hovrättens dom i den assistanshärva som medfört ett mångmiljonbedrägeri mot Försäkringskassan och dig som skattebetalare.

Jag känner mig uppgiven, ledsen och arg när oärliga människor utnyttjar människor med assistansbehov. Ett assistansbehov de har för att också dom skall kunna leva ett självständigt liv. Ett liv där dom lik som den utan funktionshinder kan göra det hen önskar. Det enda dessa oärliga skurkar gör är att riskera att dränera socialförsäkringen.

Samtidigt är jag stolt över det arbete kontrollutredarna på Försäkringskassan gör, deras insatts är ovärderlig och deras arbete bidrar verkligen till att trygga socialförsäkringen och att skattepengarna används på rätt sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.