Ågren, SD, Sandström, S & MP

Efter en vecka på resandefot har en av dagens nöjen varit att läsa igenom veckans alla nummer av VK.

Anders Ågrens, NEJ och vi har ingen avsikt att sammarbeta med SD var veckans mest positiva. Bra där Anders, guldstjärna till dig 🙂

Veckans smocka delar Nils-Åke Sandström ut när han besvarar Sture Nilssons insändare genom att fråga, Men vad i världen menar du? Skulle Centerns framgångar inte vara lika mycket värda om det är många kvinnor som stöder vår politik? Bra där Nils-Åke, guld stjärna till dig 🙂

Veckans mest tragiska hantering är S och MPs hantering av barn, föräldrar och kvinnliga företagare som driver förskolan Visionen.
Urusel hantering S & MP 🙁

Visionen är ett privat förskolealternativ som prisats för sin verksamhet i drygt tjugo år, en verksamhet som föräldrar och barn varit mer än nöjd med som nu riskerar att få lägga ner sin verksamhet till följd av urusel hantering av S och MP. Ett skuggspel där ni låssas att alternativ presenterats för Visionen men där alternativa lokaler absolut inte varit anpassad för förskoleverksamhet. Under de senaste åren har S tydligt visat att ni inte är intresserad av privata alternativ. Först såg ni till att Umeås mest omtyckta och högst rankade äldreboende inte längre fick drivas i privat regi. Nu gör ni samma sak mot en av Umeås mest omtyckta förskolor.

S och MP ert budskap är en tydlig signal till alla kvinnliga företagare, ert agerande skriker GÖR ER ICKE BESVÄR vi är absolut inte intresserad av kvinnliga företagare.

IMG_1570

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.