Petter Nilsson(SD)

Sossarnas Sverigebild

Morgonens livesändning:

Sossarna har länge snackat om mångkultur. Rätt ofta som frågor dykt upp från S kring vad svenskhet innebär. Ofta försökt ställa SD:are mot väggen med frågan.

Aktivt har man tillsammans med övriga partier i regionen slagit sig för bröstet för mångkultur, en satsning som återfinns inom Regionala Utvecklingsnämnden, där samtliga partier i den regionala sjuklövern vill ha kvar posten i budget. Detta 2022.

Man har en helt verklighetsfrånvänd strategi för miljö och energiplanering. Man har aktivt tillsammans med övriga partier i sjuklövern nedmonterat försvaret. Bedrivit en fullständigt ansvarslös invandringspolitik, listan kan förstås göras lång.
Men.

Magdalena Andersson målar en svensk flagga för DN.

Man skulle försöka kunna vara generös och se det som att Magdalena Andersson(S) försöker sona för sina och hennes partis tidigare ställningstaganden. Eller iallafall fått instruktionen att görarne.

Men den faktiska politiken S för – rimmar ack illa merne.

Att då pyssla med symbol-gullande med väljare, och säga att de bestämt älskar Sverige, får en att seriöst undra vem de tror att de kommer lura.
Det ska bli intressant att följa valstrategierna från de övriga partierna, i jakten att vinna över SD-väljare.

Det här tror jag på riktigt endast kan få motsatt effekt.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

11 kommentarer

 1. Kenth

  Sossarna kör på i gamla hjulspår. Risken är att de inom en snar framtid kör ordentligt fast i dem.
  Då sjunker hjulen och fastnar så mycket att en räddning är utom all möjlighet. Får hoppas att någon
  då lyckas bärga släpvagnen Sverige då innan den också sjunkit utom all räddning.

 2. Marko

  Då regering, myndigheter, media och utbildningsväsen alla jobbar tillsamman i en aktivistallians så blir det tyvärr svårt att nå ut med den riktiga bilden av verkligheten.

  Det är ju dock rätt illa nu så den riktiga verkligheten är synliga för allt fler.
  Men det är tveksamt om det ännu är tillräckligt många som är drabbade för att åstadkomma ett skifte av vårt samhälle.
  Vi sitter ju dessutom fast i globalisternas agenda via EU.

 3. Mique

  Hej, Herr Nilsson! Vad är svenskhet? Är det att dansa runt midsommarstången och sjunga, ”små grodorna är lustiga att se”, är det,” svenska gardiner”, eller är det, ”att man inte ska göra sig svenskare än vad man är”?

  • Arbetare

   Mique .
   Svenskhet är öppenhet och tolerans .
   Att hota med massakrer på judar och homosexuella är inte svenskt utan tillhör mångkultur.

   Svenskhet är att uppfostra sina barn lika oavsett kön.
   Att slå , gifta bort eller könsstympa barn är inte svenskt utan tillhör mångkultur.

   Svenskhet är att uppmuntra sina barn till att umgås och forma relationer till sina jämnåriga för att utvecklas till fungerade och empatiska vuxna .
   Att kasta flickor från balkongen , halalslakta dem för att de skaffat svenska kompisar eller skicka barn till koranskola i hemlandet för att de lärt sig svenska värderingar är heller inte svenskt utan tillhör mångkultur.

   Svenskhet är att arbeta och göra sitt bästa för att bidra till samhället.
   Att lyfta bidrag i tio olika identiteter medan man lever på brott och sedan bli kränkt då man ertappas är inte svenskt utan tillhör mångkultur.

 4. Bättre förr

  Dilemmat med mångkultur är, att den egentligen aldrig har visat sig fungera bättre än nationalstater. Ett visst inslag av folk från andra kulturer är i sig inget större problem, och kan även vara en tillgång. Problemet med mångkultur uppstår när man slutar ställa handfasta krav på att de nya medborgarna ska inrätta sig i det nya landet för att få bli en del av välfärdssystem mm. Framför allt gäller det att de måste acceptera och följa samma lagar som de som bott i landet länge, och en del av de viktigaste kulturella sedvänjorna som rör människors respekt för varandra. En tredje nödvändig sak är utbildningsnivåer, särskilt språk så att alla talar samma språk – nödvändigt för att förstå varandra i samhället, men även andra kunskaper för att kunna bidra till välfärdsystemet. Men om man utan att fundera bara öppnar för folk att komma utan större krav, och framför allt i ett så stort antal att välfärdssystemen kollapsar och folk inte får vettig sysselsättning och får utöva sedvänjor som de som bott i landet sen gammalt snabbt blir inlåsta om de utövar, då blir det fel. När Sverige bestämde sig för att bli mångkulturellt tyckte nog många att USA var ett ideal, men man glömde då att man där ännu har stora problem med maffia och andra kriminella nätverk bestående olika invandrade grupper, just detta att man har så många olika kulturer gör det mycket svårare att bekämpa nätverken då de agerar olika baserat på vilka kulturer de kommer ifrån, och att de krigar både med varandra och med polisen.
  Detta kan jämföras med t.ex. Sydafrika, som också är mycket mångkulturellt. Landet är inte som många svenskar tror bara svarta och vita. Faktum är att man under apartheid-tiden tog in ett stort antal gästarbetare från Europa och Afrika, men även länder som Turkiet, Indien och Pakistan mm. Inte sällan högt kvalificerade personer. Och många av dessa är fortfarande kvar i landet. Även här är det svårt att se uppenbara fördelar med själva mångkulturen, snarare går landet knackigt trots rika naturtillgångar. Men däremot blir administrationen komplex, inte minst som rasregistreringen i mycket är kvar, även om den främst används till att kvotera raser och kön i utbildningsväsendet så att underrepresenterade raser och kön fick förtur till högre utbildning. Men kriminaliteten är fortfarande hög.

 5. Jonsson

  Flaggvurmen är säkert bara ett infall p g a OS. Samtidigt säger ju statsministern, att hon kan samarbeta med alla partier utom SD. Även Nyans då?
  Politiken verkar samma som 2013.
  Sossarna ska bygga Sverige, för de har ju redan visat, att de kan förändra ett samhälle…?

  Om man ska tro Wikipedia, var Schweiz först med mångkultur, före 1965. Undrar hur det gick? Är de med i EU?
  Tomma fraser om Sverige, duger inte om (S) vill behålla makten.

 6. Håkan

  Den avlagde S-politruken gråter ut nu igen,men han är som Socialdemokrater i gemen.För dom är en annan åsikt alltid:HAT..Högre i tak är det inte.Ett parti som haft makten i mer eller mindre i hundra år blir till slut maktfullkomligt.

  • brorson

   Holmlund har rätt att bestämma över sin egen blogg och han måste också ha möjlighet att stänga av skribenter, som han inte vill ha kommentarer från, för gott. Men det ska naturligtvis inte vara någon exklusiv rättighet bara för Holmlund, utan den möjligheten ska Petter också ha. En blogg är inte som en tidnings insändarsida, där avlönade redaktörer läser igenom och beslutar vad som ska publicceras under arbetstid.

   • Arbetare

    Jag måste dock hålla med signaturen Håkan i det här fallet .
    Holmlund gör ( som den sosse han är ) sällan åtskillnad mellan den som överbevisar honom med fakta och de puckon som går till personangrepp.

    Allt som inte håller med om hans (S)näva världsbild är näthat .

  • Marko

   Ja, standard vänstertaktik numera.
   Klumpa ihop all kritik med dom enstaka tokstollarna som går över gränsen och censurera allt.

   Lustigt att han dessutom gnäller över att hans egna inlägg blev granskade och samtidigt hyllar att privata företag får stånga av sittande presidenter.
   Hycklarkungen förnekar sig aldrig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.