Så otroligt fegt!

Det som har hänt i Paris är fruktansvärt och mina tankar går till offren, deras anhöriga och det franska folket. Det är så otroligt fegt att ge på sig oskyldiga och man undrar vart världen är på väg. Än en gång har fega terrorister slagit till, men man får aldrig ge upp, för terrorism måste alltid bekämpas.

2 kommentarer

  1. Nils A

    VAKNA ! DETTA ÄR INTE FEGHET. Fakta är att ISIS har förklarat KRIG mot Europa. I krig är dagens förlustsiffror små bagateller, Bara ett tiotal ISIS-soldater och några 100-tal civila, vilket gör att ISIS jublar enligt Newsweek. I 2:a världskrigets slutskede dog10 000-tals civila tyskar under en enda natts bombmatta från de allierade, om jag minns rätt.

    Som Europa bäddat, får Europa nu också leva, och riskerar därmed under kommande årtionden, leva med IS ”moderna” krigföring mot våra, enligt IS uppfattning, dekadenta samhällen och har högst andel ”svenska” ISIS-krigare per capita i Europa. Sverige utgör därför troligen ett perfekt framtida krigsmål för ISIS. Naiva och försvarslösa svenskar ger maximal utdelning med små ISIS-förluster. För idag gäller KRIGETS villkor, där ISIS anger krigsreglerna, Inte vad vi i Sverige tycker, skriver eller säger.

    Jag citerar: ”Att fylla medier med “fördömanden” är bara larvigt. Det är handling som gäller”. Så skriver Dick Erixon, Sveriges kanske sakligaste bloggare just nu: Läs gärna mer på http://erixon.com/blogg/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.