Viktigt att krisstöden fortsätter

Trots en ljusning i svensk ekonomi så fortsätter pandemin påverka flera branscher hårt. Därför är det viktigt att krisstöden till fortsätter tills vidare. Det kommer även behövas fortsatt stöd till vissa branscher en lång tid framöver. Efter krav från Liberalerna förlängs nu också omställningsstödet till företag som tappat i omsättning under pandemin och omsättningsstödet till enskilda firmor och handelsbolag. Det är också viktigt att krisstöden betalas ut omgående, innan det är för sent. Tyvärr verkar det fortfarande vara problem för många företag att få ut sina stöd. Sen måste kommunen också ta sitt ansvar för att stötta våra lokala företag och det kommer även en tid efter pandemin som det behövs stöd från kommunen

 

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Det är ju de Borgerliga (i viss måna kanske även SD) som hela tiden ligger på om detta. Rödgröna är i princip annars ganska ointresserade av det. Vet ej om jag kan rösta på L nästa år, men partiet är nog värt att i allafall klara 4%-spärren. MP får gärna åka ur. Med deras bilhat och vansinnigheter ifråga om migrationspolitiken finns kanske chansen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.