Dags att lämna över!

Kommer börja trappa ned mitt politiska engagemang och därför lämnar jag nu min roll som gruppledare för Liberalerna i Umeå. Jag har redan tidigare aviserat att jag avsåg att ägna mig åt något annat efter innevarande mandatperiod, men jag känner att det redan nu är en bra tidpunkt för mig att kliva av som gruppledare så att min ersättare får en chans att etablera sig i god tid före nästa val. Det har varit otroligt lärorikt att vara gruppledare och jag har också fått träffa så många duktiga förtroendevalda inom Liberalerna under åren. Har även haft ett gott samarbete under åren med andra gruppledare från andra partier. Vill också önska min efterträdare lycka till. Jag vill avsluta med att berömma alla som engagerar sig politiskt, oavsett vilket ni parti ni är verksamma i. Det är sällsynt att ni får beröm för det fantastiska arbete ni utför till gagn för demokratin.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.