Det är mycket som behöver förbättras!

Igår var jag med barnbarnet och såg match mellan Udominate och Northland i derbyt i basketdamligan. Det blev en överraskande stor förlust med hela 25 poäng. Det var inget snack om saken, Northland var bättre i allt och segern var rättvis. Nu tror jag hur som helst att Udominate kommer att vara Svenska Mästare när säsongen är över. Men det är mycket som behöver  förbättras.

Tyvärr bommade jag Tegs match igår mot Piteå i hockeyettan, eftersom jag hade lovat barnbarnet att gå på basket. Det blev tyvärr förlust efter sudden mot serieledarna och det kunde även ha blivit en seger. Nu har Teg fått tillbaka några spelare som har varit utlånade till Löven och även fått tillbaka några skadade spelare. Med alla tillbaka så är Teg ett svårslaget lag och jag ser verkligen fram emot kvalet.

Att fotboll berör många är ingen nyhet, men att fotboll kan påverka barnafödandet var en nyhet för mig. Nio månader efter Barcelona vann Champions Leauge 2009 ökade födelsetalet i Barcelona med 16 procent, enligt en studie som publiceras i British Medical Journal.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.