V75-funderingar

Jag har inte haft så mycket tid att fördjupa mig i veckans omgång tyvärr och så hade jag datastrul på förmiddagen, men här kommer ändå mina tankar lopp för lopp inför dagens V75:

V75-1:
5 Mireille Ås, har sett fin ut i de senaste loppen, med rätt resa så sveper hon förbi dem sista 100. Favoriten 2 Mary är också ett givet streck – kan leda runt om. Streck för de två borde räcka långt.

V75-2:
En intressant Breeders Crown-final för de treåriga stona. 2 Lie Detector och 3 Sissel Godiva känns som huvudet högre än de andra, men det är sent på säsongen för unghästarna och jag skulle nog gardera med 9 Helene Tilly och 1 Nursery Rhyme. 12 American Glide är storskrällen.

V75-3:
4 Persos Yankee är jämn och pålitlig på en hög nivå och det här motståndet ser lämpligt ut. Ska han vinna i gulddivisionen är det vid ett sådant här tillfälle. Tänkbar spik trots att 11 Acclaim har årstiden på sin sida och 5 Super Light har större hårdhet. 1 Crown Kemp och 10 Flying Herkules blir aktuella först vid större gardering. 12 D.J.Seabrook hade känns hetare från ett bättre läge.

V75-4:
Öppet, stor gardering rekommenderas. 2 Faksen J:r och 6 Hallsta Lotus känns mest intressanta på strecken.

V75-5:
2 Sahara Dynamite är förstås en topphäst, men jag tror att om någon häst i kullen kan plocka ned honom från dödens så är det 9 Wellino Boko. Han kan vara en chansspik.

V75-6:
6 Jay Jay Okocha tycker jag är en berättigad favorit.

V75-7:
Också ett öppet lopp som kräver en del streck med tanke på att 5 Rutger Raket är ojämn och 12 Go On Pale har ett uselt läge. Intressantast på strecken tycker jag att 1 Thunderbolt, 4 Blue Canyon och 6 Mob Muscle känns.

Lycka till, som det brukar heta i radiosporten.

2 kommentarer

  1. Kollegan

    Otroligt. kan du trav också? förutom amerikanska presidenter, poesi, litteratur, politik (of course), historia, schack, Kevin Costner-filmer… etc. Imponerande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.