Svagaste regeringen i modern tid!

Stefan Löfven har tidigare sagt, att det är dags för en handlingskraftig regering. En regering som har 38 procent av riksdagens ledamöter kommer inte att bli handlingskraftig. Som det ser ut nu, så kommer det att bli den svagaste regeringen i modern tid.

Jag har oerhört svårt att se hur Stefan Löfven, ska lyckas förhandla till sig en lösning med något alliansparti. Det börjar lukta nyval.

 

3 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Ja, det blir en svag regering. Väljarna har sagt sitt, så är det. Om vi tittar på den allians som du tillhör så har den ju rasat och kommer att rasa ännu mer. I och med att valresultatet presenterades så lämnade ju statsministern och finansministern skutan. Var det deras sätt att ta ansvar för Sverige? Nu är det vi och alla partiers sak att gemensamt verkligen ta ansvar för landet. Socialdemokraterna erbjuder, men vad gör dom andra då?

  2. Peder Westerberg (inläggsförfattare)

    Är det Folkpartiet som ska ta ansvar för Löfvens problem? Det här får han reda ut själv och han får skylla sig själv att han har missberäknat läget.

    • Jan-Erik Vahlström

      Ojj…. Är det så Folkpartiet ser på demokratin. Regeringen bildas utifrån valresultatet. I det är ju alliansen den största förloraren. Folkpartiet knappt över riksdagsspärren. För vad ska Löfven skylla sig själv?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.