Ett stort TACK!

Under många år har jag varit ordförande för Neuroförbundet i Västerbotten och även ordförande för en lokal ALS-fond. Därför är det extra kul att Ice Bucket Challenge blev så lyckat! Ett stort tack till alla som ställde upp i och därmed gav pengar till ALS-forskning. Ett extra stort tack till Ida Backlund som ställde upp i min utmaning! Pengar som även hamnade i Umeå, till ALS-forskare. Våra duktiga Umeåforskare gör ett fantastiskt arbete och det är även glädjande, att dom fick ta del av pengarna.

(Amyotrofisk lateralskleros (ALS) är en neurodegenerativ nervsjukdom som leder till att de nervceller som styr kroppens muskler gradvis förtvinar. Det är en smärtsam sjukdom som har ett snabbt förlopp. Därför är den här utmaningen oerhört viktig, för att den samlar in pengar till forskning)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>