Det är olagligt och det ska det fortsätta att vara!

Har fått många synpunkter om Liberala ungdomsförbundet i Stockholm och deras kontroversiella förslag om att ta bort lagstiftningen som förbjuder incest och nekrofili.

Deras förslag är något jag tar helt avstånd från och jag har svårt att förstå att man kan lägga fram sådana här förslag. Det här är något LUF Stockholm får stå för och jag är glad att moderpartiet Liberalerna kraftigt tar avstånd från detta förslag.

Incest och Nekrofili är något som är olagligt och det ska det fortsätta att vara.

 

4 kommentarer

 1. My

  Kan poängteras att det endast var lokalföreningen av Luf i Stockholm som tog detta beslut. Ej hela ungdomsförbundet…

 2. Konsten att skämma ut sig

  Vad pågår i huvudena på ungdomarna i Liberala ungdomsförbundet? Eller är det totalt tomt där?

 3. Johan

  Hej, önskar en motivering till varför det ska fortsätta vara olagligt?

  Det är viktigt att koppla bort sina privata äckelkänslor och faktiskt se på saken objektivt och nyktert här. Skadas någon oskyldig av samtyckande samlag mellan syskon eller om jag fått för mig att frivilligt testamentera min kropp till en nekrofil? Nej. Vi har inga brottsoffer (under förutsättning att incesten inte leder till graviditet, detta bör vara olagligt då har vi ett brottsoffer i form av en inavlad avkomma).

  Finns det inget brottsoffer så finns det i ett sant liberalt perspektiv inget brott heller. Därför anser jag att det är dags att lätta på paniken och inse att detta förslag är rimligare än vad det först låter som. Att lagar godtyckligt baseras på motiveringen ”men usch vad äckligt” känns som ett ohållbart argument.

  Förstår att ni i ”Liberalerna” tycker detta är helt sinnessjukt eftersom er politik baseras på en mörkrött moralistisk socialdemokrati, men i ett liberalt perspektiv är dessa förslag rimliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>