Äntligen!

Äntligen öppnar IKEA sitt varuhus i Umeå och det är bara att gratulera umeåborna. Ännu en pusselbit för framtiden är lagd! Det har även skapat en massa nya arbetstillfällen och enligt tidigare beräkningar har det gett 300-400  nya jobb till Umeå.

IKEA:s öppning är även positivt för hela regionen och nu är det bara hoppas att den nya färjan blir klar. En bra färjeförbindelse mellan Umeå och Vasa kommer att göra många vill besöka Umeå och IKEA. Det kommer i sin tur innebära ännu mera hotellnätter och restaurangbesök i Umeå

http://www.vk.se/1648373/liverapport-nu-oppnar-ikea

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>