Brukar inte vara nervös!

Jag brukar inte vara nervös före Udominates matcher, men igår var jag riktigt nervös. Men det slutade bra och det var en imponerande seger för Udominate mot Northland och det var stundtals klasskillnad mellan lagen. Segermarginalen blev hela 24 poäng och slutresultatet blev 84-60. Det som imponerade mest under kvällen var försvarsspelet och Luleås storskytt Katie Bussey gjorde bara på 5 poäng. Ni som inte var där igår bommade något, men det kommer flera matcher!

Det var en lagsseger men några spelare stack ut igår. Dia med sina 20 poäng och ett fantastiskt försvarsspel. Hollie som var poängbäst med 23 poäng var också lysande.

Det var också en viktig seger med tanke på kommande slutspel och Luleå fick sig en riktig tankeställare. Nu tror jag fortfarande att det blir Luleå mot Udominate i finalen och i år kommer guldet att hamna i Umeå!

ud mot lUleå

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>