Välkommet besked!

Under många år har det svenska försvaret försvagats och det har vi påpekat från Liberalerna. Liberalerna är också det parti, som har velat ha en snabb och mycket kraftig ökning av försvarsanslagen. Med tanke på det som händer i vår omvärld, så måste vi satsa på vårt försvar. Om man ser till utvecklingen i Ryssland, så är den också mycket bekymmersam. Ryssland har även rustat upp och förnyat hela sin vapenarsenal.

Med tanke på det som händer i vår omvärld, så välkomnar jag beskedet att Regeringen vill införa allmän värnplikt och äntligen har man insett att det säkerhetspolitiska läget i världen är instabilt

2 kommentarer

  1. Petter

    Inte för jag håller på Ryssland ,men om det vore tvärt om att Ryssland skulle stationera militärer i Mexico tror jag nog att USA reagerat. För det är ju vad som händer nu Nato/ USA har ju närmat sig militärt nära Ryssland. Och snackar vi krigshetsare så ser vi vad som hänt i världen när USA med lögner skapat oro med början i Irak . Dessa diktaturer var ju inte bra men det är definitivt inte bättre idag.Snackade med en man boende på Krim hur det var före Rysk annektering, då förföljdes Ryssarna på Krim av Ukraina. Så vem som är snäll eller elak går nog på ett ut . Givetvis går det ju inte bara att annektera heller.

  2. Micke

    Om Ryssland vill invadera Sverige så spelar svensk värnplikt ingen roll. Det skulle inte ta 1 vecka för ryssarna att ta över Sverige.

    Gå med i Nato är lösningen, inte svensk värnplikt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.