Ingen överraskning att det blir fel, när miljöpartiet är inblandat!

Nu har Regeringen lämnat beskedet att man går vidare med flygskatten och om skatten kommer att införas, så kommer det att drabba oss i Norrland. När det gäller Umeå och Västerbotten, så är flygförbindelserna till Stockholm så oerhört viktiga och det är även en viktig överlevnadsfråga för vårt näringsliv.

Jag är oerhört glad att många politiker i länet säger ifrån och all heder åt Hans Lindberg (S) som tar strid mot sin egen regering. Men det som känns oerhört konstigt är att miljöpartister från Norrland jublar över en flygskatt, som kommer att drabba näringslivet. Det visar att man inte förstår det samhällsekonomiska kretsloppet och man tror att lösningen är att sätta skatt på allt som rör sig. Men som sagt var, ibland kan det bli fel och det har miljöpartiet visat åtskilliga gånger. Senast i raden var det demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) som hade fel.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>