Valet närmar sig!

Igår var det partiledardebatt på SVT och det märks att valet närmar sig. Jan Björklund var som vanligt otroligt bra i debatten och fick även i en undersökning av Aftonbladet/Inizio högt betyg. Sämst betyg fick Isabella Lövin miljöpartiet och det var heller ingen överraskning. När det gäller miljöpartiet så kommer man också att gå till historien, som partiet som sålde sin själ för att ta plats i regeringen.

Det som var mest överraskande var att Stefan Löfven var så otroligt blek och även verkade ha bommat att arbetslösheten stiger. Han fick även dåligt betyg i undersökningen av Aftonbladet och det säger en hel del. Om man ser till debatten i sin helhet, så var det en stor seger för Alliansen. När det gäller Jimmie Åkesson(SD) så var han också ovanligt blek och inspelet om att sänka straffrättsåldern till 12 -13 år, är helt fel väg att gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>