Brännbollsyran blev en succé

Nu är Brännbollsyran avslutad och det blev en succé igen! Man sålde också över 16 000 biljetter! Givetvis hände det incidenter på yran, men polisen tycker att helgen har varit relativt lugn. Man är också nöjd över samarbetet med arrangörerna och det är ett bra betyg för yran.
Yran som startade 1974 är också ett starkt varumärke, för Umeå och det ska vi vara rädd om. Arrangörerna bakom Yran gör ett fantastiskt jobb och ska också ha ett stort beröm för sitt arbete.

2 kommentarer

 1. Olle

  Man behöver bara läsa i Umeå Tipsgrupp hur många det är som plågas av detta arrangemang. Skönt att någon tjänar pengar på andras olycka.

  • Oberoende Politisk Bedömare

   Man behöver också bara läsa i Umeå Tipsgrupp att det är många många andra som glatts åt Yran.

   Synd att några få gnälliga personer (som antagligen gnäller över allt de kan tänka sig ändå) ska frånta glädjen från så många som gläds över det fina arrangemang som Yran är.

   Gillar man inte liv och rörelse så ska man helt enkelt inte bo i en stad. Då rekommenderas boende på annat mer avskilt ställe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>