Liberalerna rankas högst!

Att Liberalerna har en bra miljöpolitik, är för mig ingen överraskning. Tyvärr har inte väljarna vetskapen om det och där har vi Liberala politiker ett ansvar. Nu uppmärksammades vi av naturskyddsföreningens granskning av partiernas miljöpolitik och det var glädjande att vi rankas högst av alla allianspartier.

Här kommer en länk till granskningen:

https://www.naturskyddsforeningen.se/nyheter/ny-valgranskning-detta-vill-partierna-gora-miljon-under-nasta-mandatperiod

Det som var intressant i granskningen, var att miljöpartiet börjar tappa fotfäste när det gäller miljöpolitik. Man kan också undra om partiet har spelat ut sin roll, nu när andra partier är minst lika bra på miljöfrågor.
När det gäller Liberalernas miljöpolitik så vill vi ha en förstärkt miljöbalk, utökat och förstärkt skydd i marina områden, se ett förbud mot prospektering och utvinning av mineraler i skyddade områden och öka skyddet för skog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>