Stor satsning på skolan!

Läraryrket är Sveriges viktigaste yrke och då måsten också statusen på yrket höjas. För mig är det också en självklarhet att lärarlönerna måste höjas och att det skapas resurser så att lärarna får syssla med undervisning istället för administration. Därför vill vi Liberaler göra en stor satsning på lärarassistenter och anställa 18 000 lärarassistenter i grundskolan och gymnasiet. Assistenterna ska utföra arbete i skolan som inte rör lektionstiden.

Vår nuvarande skolminister är också nu inne på samma linje och man kan också undra varför han inte har gjort något tidigare. Är det dags att vakna upp nu efter fyra år som skolminister?

En kommentar

  1. Olle

    Fan va less jag blir på alla röstjagande politiker 🙂 .Vill understryka att jag inte röstar vänster, men funderar på varför ni inte gjorde nåt åt saken när ni satt vid makten. Mycket av det ni jagar röster på nu kunde ni tagit tag i då. Förklara för mig en dum väljare varför vi ska lita på er nu. Denna fråga berör båda blocken, hur ska vi väljare kunna lita på en enda politiker????? Vi är less att bli pinkade på nu!! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.