Stora frågan!

Nu är det ett nytt politiskt år och det känns jättebra! Den stora frågan i dagsläget är regeringsfrågan och där tror jag att vi snart har en lösning på plats. Det viktigaste är att vi Liberaler, inte släpper fram en regering som är beroende av SD. Tyvärr verkar vårt parti ha delade uppfattningar i den frågan och det känns inte bra. Den 13 januari har vi ett partiråd och där ska det avgöras, hur partiet ska ställa sig till de båda statsministeralternativen. Regeringsfrågan har också börjat splittra alliansen och angreppen på L och C gör inte saken bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>