Kraven kommer att komma!

Liberalerna gick till val på att inte ge SD inflytande i en regering och hittills har man stått upp för det. Nu har också Jimmie Åkesson (SD) sagt, att man inte kommer att släppa fram en statsminister som aktivt avser att förhindra att SD-väljarna får inflytande. Jag förstår inte hur någon kan tro att SD släpper igenom en regering utan att få inflytande. Det är inget man heller kan friskriva sig från, utan det handlar om antalet mandat i riksdagen. En alliansregering behöver stöd av SD och då kommer också kraven från SD komma. Svårare är det inte.

Här kommer en bra debattartikel i Aftonblad som är skriven av ledande Liberaler!
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/4daOjR/vi-i-liberalerna-kan-aldrig-ge-makt-at-sd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>