”Vårt stöd hade inte varit gratis”

Än en gång säger Jimmie Åkesson, att han inte skulle gett sitt stöd gratis till en regering ledda av moderaterna. Jag har också så svårt att tro, att någon trodde att Jimmie inte skulle ställt några krav för sitt stöd. Man får inte heller glömma att SD och M redan samarbetar i många kommuner. Det finns många synpunkter på att regeringen har stöd av vänsterpartiet, men vänsterpartiet är tandlösa. Är det någon som verkligen tror att Sjöstedt ska stjälpa regeringen och släppa fram en högerregering. Sen kan jag villigt erkänna att miljöpartiet inte är mitt favoritparti och jag är inte heller förtjust i skattehöjningar på drivmedel. Man får inte heller glömma att politik är en kompromiss och i överenskommelsen med regeringen, så har liberal politik fått stort genomslag. Språkkravet är ett exempel som vi Liberaler har fått igenom. Något som vi inte fick igenom när vi satt i en alliansregering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>