Ett viktig första steg!

Från Liberalernas sida så har vi drivit på för att återupprätta LSS. Därför är det glädjande att vi nu får se ett resultat av januariavtalet. Regeringen föreslår nu en lagändring som gör att sondmatning och andning ses som grundläggande behov och ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Från Liberalernas sida så är vi otroligt glada över det här första steget. Nu blir nästa steg att få en ny assistansutredning som säkrar rätten till assistans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>