Säpos intresse för förskolor i Umeå

Det som har kommit fram är oerhört allvarligt och det är mycket alarmerande när Säpo börjar intressera sig för förskolor i Umeå. I dagens VK kan man också läsa att politiker reagerar på Säpos intresse i Umeå. Både från socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet har det varit oerhört tyst i den här frågan fram tills nu. Det är först när VK gör intervjuer, som man uttalar sig. Nu kommer det här diskuteras på nästa fullmäktige och det kommer bli intressant att följa den debatten. Jag har själv en interpellation som har frågeställningen ”Hur kontrollerar Umeå kommun, att skattepengar inte går till extremister och kriminella?” Det kommer också bli intressant och följa Säpos arbete och se vad man kommer fram till. Men jag känner ändå en stark oro över det som händer och jag hoppas att vi snart får ett klargörande från Säpo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>