Dags att blicka framåt!

Nu har SCB:s senaste stora partisympatiundersökning kommit och det är dystra siffror för oss Liberaler. Trenden fortsätter också att de stora partierna tappar och vi kommer nog i framtiden, att inte ha partier i Sverige som ligger över 20 procent. Med tanke på det dystra läget så känns det ännu bättre att en ny partiledare väljs i slutet på juni. Jag tycker själv att det skulle hänt för många år sedan och då hade vi inte varit i det här läget. Men nu är det historia och vi måste blicka framåt. Sen går det inte heller bara att skylla på partiledaren och vi alla liberaler har ett ansvar. När vi väl har en ny partiledare på plats, så behövs också en förnyelse i partiledning och partistyrelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>