Ersboda

Det är tragiskt att unga människoliv går till spillo i en otroligt onödig och tragisk historia. Om kommun satsade mera medel på förebyggande syften så kanske skulle vi slippa såna här tragiska händelser. Vi kommer aldrigt helt att slippa såna här händelser, men om vi satsade mera på ungdomarna och föreningslivet skulle vi alla fall kanske fånga upp problemen i tid. Jag har jobbat  med ungdomar i många år och har sett vad dom kan göra om man ger dom förtroende. Det finns många ungdomar ute i samhället som bara väntar på att få ta ansvar, men vi vuxna måste ge dom det. Jag måste avsluta med att berömma alla föreningar i Umeå som gör ett fantastiskt arbete !!!!

Dagens +  Alla fantastiska föreningar i Umeå och alla eldsjälar i dessa

Dagens –   Att unga människor mister sina liv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.