Valspurt!

 

 

 

 

Har inte bloggat på länge, men nu är det dags!! Har haft en intensiv period i livet med allt engagemang i föreningslivet och valet. Men det har varit en otroligt rolig period!!

Gårdagen bestod av valstugan, Pridetåget och en dialog med LRF på Bondens marknad. Dagen består av ett valledningsmöte med Folkpartiet för att därefter åka runt och laga valaffischer runt om i stan. Under detta val så har våra skyltar klarat sig otroligt bra från vandalisering, det kanske beror på att man uppskattar våran politik!!!

Måndag och Tisdag har jag styrelsemöte med Teg SK. På Onsdag blir det ett planeringsmöte med NHR och Anders Jonsson, vi ska bland annat planera in en sista resa till Etiopen. Vi har bedrivit ett projekt där i fyra år med att stärka upp och organisera upp en handikappförening, projektet avslutas det här året. Anders Jonsson är bland det mest fantastiska människor jag har träffat i livet, en person som har ett gott hjärta och alltid ställer upp för andra.

För att återgå till politiken så har vi en otrolig medvind i partiet just nu! Opinionsiffror gör det inte sämre!!!  Lokalt i Umeå har vi aldrig haft så många engagerade under min tid i partiet, det är inte svårt att bedriva valrörelse med så många engagerade!!!

Folkpartiets politik verkar slå igenom i valrörelsen med äldrefrågor och skolan i centrum,

Måste bara avslutningsvis skriva att det finns så oerhört trevliga och engagerade personer i dom andra partierna, enda felet är att dom inte är Folkpartister.

Dagens + Folkpartiets medvind

Dagens – Alla personliga påhopp i valrörelsen( det är bättre att framhäva sin egen politik istället)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.