Tung Helg.

Det var ingen bra helg för mig som Teg supporter. I lördags besökte jag T3 arena för att se på matchen mellan Teg SK och Robertsfors i kvalet till div 2 i Fotboll. Tyvärr blev det ett kryss i matchen trots ett rejält spelövertag. Eftersom Robban vann sin hemmamatch så blir det så att dom tar platsen i div 2 och Teg spelar i div 3 nästa år. 

Trots den missade platsen i div 2, får jag gratulera Robban och deras tränare Rainer Eskelinen som är en gammal bekant till mig.

Hockeymässigt  gick det inte heller bra för Teg med två förluster i Kiruna under helgen, förlust med 1-3 och 1-5. Jag får hoppas att det blir seger på fredag mot Löven istället.

Det som var glädjande i sporten i helgen var Udominate i damligan i basket, som tog sin första seger i ligan. Det blev seger mot Kvarnby efter en rysare med förlängning, slutresultatet skrevs till 80-74.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.