Tegs seger!

Helgens stora glädjeämne var Tegs seger efter straffar mot Löven i derbyt i hockeyettan. Tegs målvakt Marcus Evertsson gjorder en helt fantastisk match, men jag vill framhålla hela kollektivet för det var verkligen en laginsats!! Löven tog revansch på sig själva under söndagen då man slog Boden borta med 14-0. Det skulle vara bra för hockeyn i Umeå om Löven tog klivet upp!

Helgens sorg var  förlusten för UFC mot Värnamo som innebär att man får lämna superettan. Det är bara att hoppas att man snabbt tar klivet tillbaka, för Umeå behöver ett lag minst i superettan. I fotbollen i helgen får man inte glömma kämpainsatsen av UIK mot Malmö i damallsvenskan, 1-1 och det bådar gott för framtiden!!

Det var även en bra baskethelg med KFUM Umeås seger mot Uppsala hemma i herrarnas basketetta och Udominates seger mot Sallén hemma. Det känns om basketen i Umeå verkligen är på gång igen!!! Varför basketen har tagit kliv fram i år beror på alla eldsjälar och basketfantaster, som gör ett fantastiskt jobb för att lyfta basketen i Umeå igen!

Helgens hjälte Marcus Evertsson Tegs målvakt!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.