Nydalastugorna Sista ordet är inte sagt än!

 

Jag tror inte att sista ordet är sagt i frågan kring Nydalastugorna. Blir lite överraskad när jag läser i dagens VK att man inte  har berättat för stugägarna vad beslutet innebär och att det inte har förts någon dialog mellan kommunen och stugägarna.

Under debatten i kommunfullmäktige kom det fram att det inte fanns några pengar undanstoppande för en flytt och iståndsättning av stugorna samt rivandet av resterande stugor och iordningställande av marken. Det kommer inte att bli billigt att flytta stugorna och sen tillkommer driftskostnaderna för löpande skötsel och underhåll av stugor och ödetomter. Den  totala kostnaden för det är satt till en summa av ca 40 miljoner och vart ska dom pengarna tas ifrån.

Jag vet att jag nämnde detta i min blogg igår, men jag är fortfarande stort frågande till kostnaden för detta beslut. Ibland verkar det finnas hur mycket pengar som helst i kommunen, men då det gäller underhåll av våra skolor finns det inga

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.