Umeå Airport

 

Med glädje ser jag att äntligen startar ombyggnationen av Umeå Airport och 60 miljoner kronor satsas bland annat på en ny ankomsthall. Umeå Airport ligger ca 5 km från centrum och 3 km från Universitetet och närheten till flygplatsen är en absolut nödvändighet för utveckling och mer företagande till Umeå. Flygplatsen har även stor betydelse för regionens utveckling och framtid.
Som jag förstår med den nya ombyggnationen så kommer man att kunna ta en kopp kaffe när man väntar på ankommande resenärer samt att parkeringen förbättras. Just nu är det som ett kaos på parkeringen och man hinner knappt parkera bilen förrän en parkeringsvakt dyker upp. Häromdagen när jag klev ur bilen och gick raka vägen till parkeringsautomaten så kom det fram två parkeringsvakter direkt till bilen och ställde sig. Jag hade parkerat nästan bredvid automaten och de såg när jag gick dit. Jag ställde en fråga om att ni ser väl att jag går till automaten direkt jag kliver ur bilen och fick ett svar tillbaka ungefär som att jag inte var att lita på. Jag förstår att parkeringsvakter behövs, men lite känsla kan de väl ha, istället för att ge ett dåligt bemötande mot besökare på flygplatsen. 
  
 

http://www.vk.se/736076/rakna-med-krangel-under-ombyggnationen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.