Två förluster i helgen

 

Då börjar en ny arbetsvecka med nya möjligheter!  Ikväll har vi gruppmöte med Folkpartiet och där kommer vi bland annat att diskutera den nya Kollektivtrafikstrategin i kommunen.  Tanken med denna strategi är att utforma framtidens kollektivtrafik och få kommunens medborgare att öka sitt åkande i kollektivtrafiken. Som jag nämnt tidigare i mina bloggar angående luften i centrala staden, så blir kollektivtrafiken ännu mera viktigare för att minska biltrafiken i framtiden. Man får inte heller glömma att strategin även innebär skolskjutsar och färdtjänst.
Avslutningsvis får jag nämna att det inte var en bra helg för mitt favoritlag i ishockey Tegs SK. I helgen blev det tyvärr två förluster mot Löven och Kiruna (Förlusten mot Löven innebär 1-1 i matcher i serien i år) Tegs SK har gjort en bra säsong och att nå Allettan borde inte vara några problem, men man börjar bli lite orolig för Vännäs som verkar ha fått på skridskorna igen. Måste säga att jag är imponerad över nykomligens framfart i serien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.