Sanningen kommer alltid fram för eller senare

 

Nu har verkligheten och sanningen kommit ikapp Sverigedemokraterna med de senaste filmerna som Expressen lagt ut. Det som är skrämmande är att ca 10 % av Sverige befolkning före de här händelserna var villiga att rösta på SD.
Det som vi andra partier måste börja med är att ta debatten om integration med SD, fast i sammanhanget har SD inte någon integrationspolitik över huvud taget. Deras mål är att stoppa invandringen och därför överdriver de integrationens misslyckande för att SD:s största fiende är en lyckad integration
En nyanserad debatt om integrationen, som både framhäver fördelar och problem, är nödvändig. När grupper från olika kulturer, värderingar, utbildningsgrader och sociala förhållanden börjar leva ihop uppstår fantastiska möjligheter men också värderingsstrider och missförstånd. Det är inget konstigt.
Nu har de senaste avslöjanden om ledande Sverigedemokrater påverkat partiet rejält och det är inte de sista tidningsrubrikerna vi kommer att få se. Sanningen kommer alltid fram, för eller senare
 

En kommentar

  1. Maja Larsson

    Jag måste nog säga att de resterande partierna får ta på sig ansvaret när människor missnöjes-röstar på SD. Det går inte stoppa huvudet i sanden ELLER frysa ut dem (som vissa försökt). Ta debatten ordentligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.