Kommunfullmäktige

Idag är det kommunfullmäktige och Folkpartiet har flera intressanta interpellationer.

Ulrica Westerlund har skrivit interpellationen Uppmärksammas våldet mot äldre Kvinnor. Äldre kvinnor som utsätts för våld är en viktig målgrupp som behöver uppmärksammas.
AK Sjöstrand har en interpellation om konstnärlig utsmyckning – en del av kulturarvet. Intentionen med interpellationen är konstnärlig utsmyckning av offentliga byggnader och hur man säkerställer dessa utsmyckningar.
Lennart Degerlidens interpellation är om att är man beredd att ompröva beslutet att avgiftsbelägga kulturaktiviteterna i Umeå kommuns särskilda boenden och på detta sätt erbjuda en värdig livskvalitet. En besparing som innebär inaktivitet, med alla de negativa effekter som det innebär.
Peter Sedlacek har inget eget på agendan idag, men annars brukar han vara en av de mest aktiva i talarstolen.
Folkpartiet är en av de mest aktiva partierna i kommunfullmäktige med många intressanta motioner och interpellationer. Det känns otroligt tryggt att vara tf gruppledare, när man har en sådan aktiv kommunfullmäktigegrupp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.