Löven mot Teg!

Ikväll är det match på Umeå Arena mellan Löven och Teg! Ikväll har Teg allt att vinna och pressen ligger på Löven. Hänger Teg bara med i första perioden så tror jag att man har stor chans att ta poäng.

Hade en dröm i natt där Teg gick fram till en 4-1 ledning efter bra spel inför sista perioden, i sista perioden gjorde Löven sitt andra mål och var på gång. Men min hund väckte mig precis och ville gå ut så jag fick aldrig veta slutresultatet.
Men det är helt ok om Teg har en 4-2 ledning ikväll i sista perioden.

En kommentar

  1. Umebo på rätt sia älva

    Hmm, Teg? Har hört talas om Teg i något sammanhang. Är det där dom bryggde Umeås goda öl en gång i tiden? Så dom kan spela ishockey?
    Mvh en umebo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.