Hockey

Var igår och såg Teg mot Sundsvall i hockeyallettan. Teg gjorde en otroligt bra insats mot Sundsvall och en poäng hade inte varit orättvist. Men det är målen som räknas, Sundsvall imponerade inte och kommer att få oerhört svårt att ta poäng av Löven på lördag. Det är nu den närmsta tiden som det kommer att avgöras vem som går upp till Allsvenskan och det behövs både tur och skicklighet för att nå dit.

Basket är en annan sport som är oerhört rolig att titta på och den här säsongen har det varit extra roligt med KFUM Umeås herrar och Damlaget Udominates framgångar
Idrotten har alltid haft stor betydelse i mitt liv, men tyvärr är kalendern ofta fullbokad. Men så fort jag får chansen försöker jag se någon match live.
Umeå är en fantastisk idrottsstad som har otroligt engagerade människor (spelare, tränare ledare, funktionärer, styrelsemedlemmar till publik) som lägger ned så otroligt mycket tid på sina lag.
Utan vårt fantastiska föreningsliv, med hårt engagerade föreningar och engagerade ledare skulle vi inte kunna vara en bra idrottskommun. I Umeå kommun har vi även hårt arbetande tjänstemän inom fritid som verkligen brinner för sitt arbete
Men som politiker ska vi ge föreningarna förutsättningar för att kunna bedriva sin verksamhet; det behövs bland annat genom bra anläggningar och ekonomiskt stöd.
 
Något som verkligen behövs i Umeå är Gymnastikens Hus och det är något som vi i Folkpartiet kommer att driva så att det verkligen blir av!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.