Brottslighet

Om polisen har anhållit rätt personer efter skottlossningen i Umeå så blir jag imponerad.

Jag tycker att polisen i Umeå gör ett bra jobb hur som helst och personligen känner jag mig trygg i Umeå. Samtidigt är jag orolig över det jag läser i media om narkotikan i Umeå. Vi måste ha nolltolerans mot narkotika och det är viktigt att vi ger polisen de resurser de behöver för att bekämpa narkotikan.

Det viktigtaste arbetet mot brottslighet är det brottsförebyggande arbetet och det måste ske helst på lokal nivå. Vi får inte heller glömma att Umeå växer och med att en stad växer så brukar brottsligheten öka.

Jag måste avslutningsvis nämna incidenten med Sundsvallssupportern som stal av sitt eget lag när de spelade mot Löven i helgen. Att som supporter stjäla av sitt eget lag är verkligen lågt. Men som tur var löste polisen brottet snabbt och Sundsvallsspelarna fick tillbaka allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.