Tiden räcker inte till

Har under många år varit engagerad i ideella föreningar, men nu när politiken tar mera tid har jag tyvärr inget val än att lämna vissa ideella uppdrag.

Efter 5 år som Ordförande i Västerbottens Basketförbund har jag avsagt mig Ordförandskapet. Basketen betyder fortfarande mycket för mig, men nu kommer jag att följa den på åskådarplats.
Basketen i länet har en stor utmaning framför sig och det är viktigt att det bildas fler lag i länet. Glädjande är att temperaturen på basket har stigit genom Damlaget Udominates framgångar och att man går till slutspel i år. KFUM Umeås herrar har dessutom gjort en bra säsong och inom några år så kommer vi att ha ett ligalag på herrsidan. Kommer med glädje att följa basketen både på läktaren och på nätet! Känner mig inte orolig över basketens framtid i länet, för det finns så många duktiga ideella krafter inom basketen.
Imorgon är det Britt-Marie Lövgrens begravning och det känns fortfarande overkligt att hon inte finns bland oss längre. Jag lärde känna Britt-Marie genom politiken för många år sedan.
 
Jag kommer aldrig att glömma vårt första telefonsamtal när jag hade nyss blivit medlem och hur hon övertalade mig att komma med på ett gruppmöte med Folkpartiet. Det gick inte att säga nej.
 
Politiken var en stor del av Britt-Maries liv och tack vare henne så har det också blivit en stor del av mitt. Jag är oerhört glad att jag fick lära känna henne och jag kommer att sakna henne oerhört både som kollega och vän.
 
Tack vare Britt-Marie så har jag även fått lära känna Clara och Clas samt Mats som har blivit en god vän till mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.