Folkpartiets gruppmöte

På Folkpartiets gruppmöte igår hade vi besök av Marie Frostvinge och Katarina Bergström från Umeå kommun som berättade om kommunens parkeringsprogram. En oerhört bra och uppskattad dragning fick vi gällande parkeringar i centrala Umeå. Senare på gruppmötet informerade vår gruppledare i landstinget Marianne Normark om det aktuella läget kring folkomröstningsfrågan i inlandet.

Måste säga att det verkar vara som en parodi, hela förfarandet från de som har makten i landstinget. Med tanke på hur de har agerat i frågan så lär de knappast få förtroendet av väljarna nästa val, något annat skulle vara mycket överraskande.

Jag läste i VK att till helgen invigs en ny isbana på Nydalasjön, mellan Nydalabadet till Tomtebo. Det är mycket glädjande att det blir av och med tanke på att det var en fråga som Britt-Marie Lövgren drev i många år känns det ännu bättre. Var i Luleå i helgen och såg alla som åkte långfärdsskridskor och det såg verkligen härligt ut.
På tal om skridskor så har nedräkningen börjat till årets sista derby mellan Teg och Löven i allettan. Eftersom hoppet är det sista som överger mig, så tror jag på en skrällseger för Teg. Tyvärr kommer Tegs säsong vara över snart, medan Löven fortsätter sin resa mot Allsvenskan. Jag hoppas verkligen Löven går upp för det skulle vara det bästa för hockeyn i staden, men jag tror det blir oerhört tufft.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.