Gymnastikens hus

Gymnastik är en av de allra största flickidrotterna och tyvärr inte hörs och syns så mycket i medierna. Gymnastik föreningarna i Umeå har fått vänta i över 20 år på att få ett gymnastikens hus och man behöver verkligen nya ändamålsenliga lokaler. Man har även under många år blivit lovade och trott att man äntligen skulle få ändamålsenliga lokaler. När många partier inför valet lovade att Gymnastikens Hus skulle uppföras under mandattiden så trodde man att nu skulle det verkligen bli förverkligat.

Från Folkpartiet sida tycker vi därför att det är dags att förverkliga löftet och bygga ett Gymnastikens hus snarast. En viktig aspekt är att Gymnastikens Hus tillskapas som en utbyggnad vid Dragonskolan för att få en effektiv lokalanvändning även dagtid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.