Folkpartiets framtid!

Idag åker jag till Västerås och Folkpartiets kommundagar och jag ser verkligen fram emot dessa dagar. Under tre dagar ska vi diskutera politik och umgås med varandra. Vi närmar oss också valet och till hösten kommer vi även att anta ett nytt partiprogram

Eftersom jag i grunden är socialliberal, hoppas jag att den socialliberala politiken får större utrymme i Folkpartiet i framtiden.

Folkpartiet har en stark historia i socialliberal politik och vem minns inte Bengt Westerberg som under 1985 års val gjorde en stor framgång för Folkpartiet med socialliberal politik på agendan.
 
Hans arbete un­­der re­geringsåren resul­te­ra­de ibland annat LSS och LASS som var den stora sociala reformen i vårt land och som gav landets förstånds­han­di­kap­­pa­de radikalt förbättrade livsvillkor.
 

En kommentar

  1. Kjell Nilsson

    Hej Peder!
    Håller till fullo med dig. Varför har vi ett liberalt parti där betongpolitiken fått råda så länge genom herr Persson. Inte mycket bättre med den ständiga inspektionen av våra grund- och gymnasieskolor. Det finns helt enkelt ingen forskning, vare sig nationellt eller internationellt som visar på bättre resultat genom ständiga inspektioner. Hänvisa Björklund till John Hatties internationella forskning på området. Visst skulle en halv miljard kunna användas på bättre sätt! För övrigt anser jag att pensionsfonderna ska återställas efter G Persson rofferi till statskassan i slutet på 90-talet.
    Lycka till i Västerås!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.