En trevlig helg och en bra start på veckan!

Idag har jag och några kollegor från Folkpartiet varit och besökt ett LSS boende. Vi träffade några föräldrar till en boende. Ett otroligt bra och givande möte, men mera om det återkommer jag i morgondagens blogg.

I helgen blev jag avtackad på den årliga basketbanketten, efter 5 år som Ordförande i Västerbottens Basketförbund. Basketen betyder oerhört mycket för mig och det känns oerhört tråkigt att sluta i styrelsen, men tyvärr räcker inte tiden till. Det är oerhört glädjande att basketen har lyfts fram senast året, med framgångar för damlaget Udominate och herrlaget KFUM Umeå. (Jag tror att inom några år så har vi två starka ligalag i basket.)  Basketen har stora förutsättningar i länet, på grund av att det finns så många eldsjälar som verkligen brinner för sporten.
Jag är oerhört hedrad och tacksam över min avtackning på basketbanketten. Avtackningsgåvan i form av en basketboll med lyckönskningar på, uppskattade jag verkligen!

En kommentar

  1. Luca Romano

    Bästa Ordförande som jag har haft. Tack Peder Westerberg för ditt jobb i Västerbotten Basket Förbund. Du kommer alltid att vara våran Ordförande. GRAZIE !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.