Umeå kommunfullmäktige

Idag är det kommunfullmäktige och Folkpartiet är som vanligt aktiva på dagordningen. Jag som ny gruppledare är oerhört glad, över att vi har så många duktiga politiker i vår kommunfullmäktigegrupp.

På dagens kommunfullmäktige har vi några interpellationer på dagordningen. Lennart Degerliden har en som handlar om upphandlingskompetensen i kommunen och Lotta Holmberg har en interpellation som handlar om papperskorgar. Ulrica Westerlund har två enkla frågor på dagordningen, den första handlar om att heltid och tillsvidareanställning ska vara norm, men hur ser verkligheteten ut . Den andra handlar om ansvar för placerade barns skolgång. Peter Sedlacek kommer också att vara aktiv som vanligt i debatten idag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.