Hur ska vi kunna föra en debatt med vänstern i framtiden?

Igår på kommunfullmäktige, hade vi en interpellationsdebatt vars rubrik var, Byt ut ordföranden i styrgruppen för kvinnohistoriskt museum. Vänsterns gruppledare Tamara Spiric tillika ordförande i styrgruppen valde att i början av debatten, att inte vara inne i salen.

Lasse Jacobson (V) försvarade även Tamara med att säga att interpellationen är ett lågvattenmärke. Vidare sa Lasse, att när kvinnor vill synas så är det vissa män som på olika sätt försöker. Folkpartiet var först, sedan kom Kristdemokraterna och sedan Moderaterna. I en tidigare debattartikel i VK anklagades vi i Alliansen för att bedriva en "smutskastningskampanj mot en ung kvinna med invandrarbakgrund
Som politiker måste man kunna ta kritik och bli ifrågasatt. För mig är det helt obegripligt hur vi i framtiden ska kunna föra en debatt med vänstern, utan att vi ska bli angripa för smutskastning mot en ung kvinna med invandrarbakgrund
 
 
 

2 kommentarer

  1. Moffajinko

    God em. Du må ha i åtanke att ”tokvänstern” är och förblir paranoida!! Trevlig Valborg, från ett hagelvitt Lycksele.

  2. Freja Monique Stolt

    Vet du.. det undrar ävenm jag 🙂
    ÄR det möjligt att föra en debatt med dem?

    Mvh Monique

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.