Partiledardebatten

Jan Björklund Folkpartiet gjorde än av sina bästa partiledardebatter och det känns bra inför kommande valrörelse. Jag tycker att det var bra att han var självkritisk och ödmjuk när det gällde skolan.

Den stora frågan inför kommande valrörelse är vem som Socialdemokraterna ska alliera sig med. Vänsterpartiet kändes givet, men han stärkte inte sina aktier gentemot Socialdemokraterna igår. Jonas Sjöstedt verkar vilja köra sitt eget spår. Miljöpartiet var partiledardebattens största fall, Fridolin gjorde sitt sämsta framträdande någonsin. Jag måste faktiskt erkänna att jag saknar Maria Wetterstrand i debatten. Stefan Löfven verkade vara mer överens med alliansen än vänsterpartiet och miljöpartiet, men det var direkt inte överraskande. Löfven gillar kärnkraften och näringslivet och är inte emot privatiseringar i den offentliga sektorn. Vad Vänstern och miljöpartiet vill i dessa frågor vet alla.
Jimmie Åkesson var helt i bakgrunden i den här partiledardebatten och det berodde på att frågan om invandring inte fick något stort utrymme i debatten. När Åkesson får debattera något annat än invandring, så har han inget att komma med. Debatten tidigare mot Maria Arnholm Jämställdhetsministern visade verkligen detta.

En kommentar

  1. Freja Monique Stolt (@mizzmonique81)

    Och igen vet du inte vad du pratar om.. andra gången nu som du GER SD en stämpel. Jimmie Åkesson kanske inte känner att han behöver prata hela tiden OM han inte har nåt extremt bra att säga. Fler borde anamma den trenden. sen tycker jag att du ska ta och läsa på om vad VILKA FRÅGOR SD verkligen har i programmet! Sluta lägg ord i mun på folk, Tack!

    En snygg karl som du borde vara vettigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.